tatar wołowy, żelowane żółtko, marynowane grzyby, piklowana cebula z ogórkiem, kapary, parmezan, żółtko, masło rakowe, grzanka
krewetki black tiger z patelni smażone na maśle w białym winie, pomidor koktajlowy, kolendra, grillowana bagietka z suszonym pomidorem
sałatka z grillowanym filetem z kurczaka, plastry wędzonego bekonu, młoda sałata rzymska, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar
sałatka z pieczoną dynią i batatami z marynaty ziołowej, kruszony ser feta*, oliwki kalamata, granat, prażone nasiona, mieszane sałaty, grillowana focaccia
* możlwość zamówienia opcji wegańskiej z serem kokosowym
krem dyniowy z imbirem, mleko kokosowe, chili, prażona dynia z orzeszkami ziemnymi, oliwkowe bostoncino
bulion z pieczonego kurczaka i pręgi wołowej, domowe kołduny, por, marchewka, lubczyk
francuska zupa rybna Bouillabaise z ryb morskich, krewetki, pomidory, ziemniak, chili, grzanka czosnkowa
filet z okonia morskiego pieczony w papilocie, ratatouille z grillowanych warzyw z ciecierzycą, oliwki kalamata, oliwa ziołowa
stek z polędwicy wołowej, klasyczne puree ziemniaczane z szalotką, ciemny sos demi-glace ze smardzami, smażone dzikie brokuły z fasolką szparagową
sznycel cielęcy po wiedeńsku, kumpir krakowski z masłem czosnkowym, piklowana cukinia w musztardzie francuskiej
Maczanka po krakowsku, karczek duszony w sosie kminkowym, rzemieślnicza bułka z piekarni Binkowskich, kiszone warzywa
kurczak supreme z musem selerowym, ciemny sos ziołowy, pieczona dynia z batatami, piklowana cukinia
burger wołowy, rzemieślnicza bułka z piekarni Binkowskich, ser cheddar, pomidory, bekon, ogórek kiszony, sałata, karmelizowana czerwona cebula, frytki belgijskie, sos majonezowo-paprykowy
pappardelle z kaczką i leśnymi grzybami, tymiankowy sos demi-glace, czosnek, parmezan, orzeszki ziemne
tagliolini al nero di seppia z krewetkami, cukinia, czosnek, pomidor cherry, chili, białe wino
tadżin z warzywami i ciecierzycą, harissa z kurkumą, kolendra, grillowana pita
stek z selera, podwędzana śliwka szydłowska, konfitura cebulowa, sos z palonych warzyw, leśne grzyby z patelni, salsa verde
gorący fondant czekoladowy, konfitura z malin, lody miętowe
sernik cynamonowo-miodowy na korzennym spodzie, powidło śliwkowe
crumble z owocami sezonowymi i cukrem trzcinowym, lody waniliowe
do wyboru z sosem demi glace z zielonym pieprzem, chimichurri, bernaise lub BBQ.
do wyboru z sosem demi glace z zielonym pieprzem, chimichurri, bernaise lub BBQ.
do wyboru z sosem demi glace z zielonym pieprzem, chimichurri, bernaise lub BBQ.
do wyboru z sosem demi glace z zielonym pieprzem, chimichurri, bernaise lub BBQ.
do wyboru z sosem demi glace z zielonym pieprzem, chimichurri, bernaise lub BBQ.
do wyboru z sosem demi glace z zielonym pieprzem, chimichurri, bernaise lub BBQ.
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Main Q Hotel Sp. z o.o., Juliusza Lea 202A, 30-133, Kraków , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.