tatar wołowy, żelowane żółtko, marynowane grzyby, piklowana cebula z ogórkiem, kapary, parmezan, masło rakowe, grzanka
krewetki z patelni, sos słodkie chili, groszek cukrowy, białe wino, czosnek, tajska bazylia, bagietka korzenna
sałatka z grillowanym filetem z kurczaka, plastry wędzonego bekonu, młoda sałata rzymska, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar
Caprese di burrata, kolorowe pomidory, pesto bazyliowe, prażone orzechy pini, paluch bastoncino z oliwkami
krem z zielonego groszku i brokuła, mięta, wędzony pstrąg, bagietka
consommé z pieczonej kaczki i szpondra wołowego, klopsiki mięsne, por, marchewka, lubczyk
zupa rybna Bouillabaisse z ryb morskich, krewetki, pomidory, chili, grzanka czosnkowa
filet z sandacza z patelni, sos Martini, puree z pieczonego kalafiora, Romanesco w maśle, brązowy ryż, kawior z pstrąga
stek z polędwicy wołowej, ciemny sos z kolorowym pieprzem, frytka rostico, młode liście sałat, majonez truflowy
stek ze schabu wieprzowego z kością, sos borowikowy z rozmarynem, gratin ziemniaczano-dyniowe, pieczone warzywa
sznycel cielęcy po wiedeńsku, ciepła sałatka z młodych ziemniaków, ogórek małosolny, kapary, crème fraise, sałaty z cytrusowym sosem winegret
polędwiczka wieprzowa, ziołowy crunch, sos musztardowo-miodowy z ciemnym piwem, puree groszkowe, pieczone młode marchewki, popcorn z mangalicy
filet z kaczki sous vide, sos wiśniowy z trawą żubrową, puree z selera, smażona brzoskwinia, szpinak, orzechy nerkowca
pieczony kurczak supreme z kostką, salsa verde, ziemniaczane gratin, młode liście sałat, oliwa
soczysta wołowina, ser Cheddar, pomidory, bekon, ogórek małosolny, sałata, karmelizowana czerwona cebula, frytki belgijskie, sos majonezowo-paprykowy
tagliatelle al nero di seppia z krewetkami, cukinia, czosnek, pomidor cherry, chili, białe wino
pappardelle z kaczką confit, porto, morela, ciemny sos demi-glace, białe grzyby shimeji
risotto z cukinią, kolorowa papryka, pomidor, pieczarka, gorgonzola
pieczony kalafior w paście harrisa, wegański jogurt, granat, mięta, kuskus z warzywami
gorący fondant czekoladowy, maliny, lody rzemieślnicze z Krzeszowic
Parfait z białej czekolady, tarty kozi ser, puder z buraka
Eton Mess, beza, krem śmietankowy z mascarpone, lody rzemieślnicze z Krzeszowic, kawior porzeczkowy
puchar lodów rzemieślniczych z Krzeszowic, krokant z orzecha laskowego
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij