tatar wołowy, żelowane żółtko, marynowane grzyby, piklowana cebula, majonez truflowy, płatki sera dojrzewającego, grzanka rustykalna
krewetki z patelni, masło, białe wino, czosnek, chili, kolendra, bagietka korzenna
sałatka z grillowanym filetem z kurczaka, plastry wędzonego bekonu, młoda sałata rzymska, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar
sałatka z kozim serem (lub wegańskim serem feta), smażony jarmuż, dynia, piklowany burak, prażone nasiona, miodowy sos winegret
krem z salsefii i białych szparagów, krokiet z ryb morskich, oliwa ziołowa, sezam, kolendra
domowy rosół z pieczonego kurczaka i szpondra wołowego, kołduny z wołowiną, mini por, marchewka
Żurek z pieczoną białą kiełbasą, proziaki, suszone borowiki, jajko przepiórcze, kwaśna śmietana
pieczony filet z łososia w pesto z suszonych pomidorów, puree z brokuła i groszku, pieczone bataty, mini warzywa
stek z rostbefu, masło paryskie, ziemniaki w łupinie, grillowana kukurydza, sałatka z rukolą, oliwa truflowa
sznycel cielęcy po wiedeńsku, ziemniaki z masłem czosnkowym, misa kruchych sałat z kremem balsamicznym, cytryna
stek wieprzowy Tomahawk, sos demi-glace, grzyby shimeji, ziemniak pieczony w łupinie z gzikiem, pak choi smażony z czosnkiem
pieczony kurczak supreme z kostką, kalafior romanesco, puree z zielonych warzyw, młoda marchewka, risotto, sos z sera Dorblue
soczysta wołowina, ser Cheddar, pomidory, bekon, ogórek konserwowy, sałata, karmelizowana czerwona cebula, frytki (z klasycznych ziemniaków lub batatów), sos majonezowo-paprykowy
bułka maślana, chrupiący kurczak w panierce, ser Mimolette, guacamole, papryka jalapeño, frytki (z klasycznych ziemniaków lub batatów)
tagliatelle al nero di seppia z krewetkami, szpinak, czosnek, pomidor koktajlowy, chili, białe wino
strozzapreti z filetem z kaczki, soterowane borowiki, sos demi-glace, czerwone wino, świeży tymianek
wegańskie ravioli z musem dyniowo-pigwowym, masło roślinne, świeża szałwia, łuskana dynia, migdały
gorący fondant czekoladowy, maliny, lody, jadalna ziemia
crumble jabłkowe z rumem, rodzynki, lody karmelowe z solą morską
sernik pistacjowy z mascarpone, Oreo, kruszona beza
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij