tatar wołowy, żelowane żółtko, marynowane grzyby, piklowana cebula, majonez truflowy, płatki sera dojrzewającego, grzanka rustykalna
krewetki z patelni, masło, białe wino, czosnek, chili, kolendra, rukola, oliwa cytrynowa, bagietka korzenna
sałatka z grillowanym filetem z kurczaka, plastry wędzonego bekonu, młoda sałata rzymska, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar
sałatka z wędzonym twarogiem lub wędzonym tofu, mieszane sałaty, jabłko kompresowane w Żubrówce, ogórek, orzechy pekan w karmelu
bakłażan, pomidor, cukinia, papryka, karmelizowana rzepa, oliwa szczypiorkowa, bastoncino z oliwkami
domowy rosół z pieczonego kurczaka i szpondra wołowego, kołduny z wołowiną, mini por, marchewka
zupa rybna Bouillabaisse z ryb morskich, krewetki, pomidory, chili, grzanka czosnkowa
pieczony filet z łososia, piana z mleka kokosowego i trawy cytrynowej, puree z pieczonych batatów z miętą, piklowany fenkuł, opalana cytryna
stek z sezonowanej polędwicy wołowej, ciemny sos z kolorowym pieprzem, pieczony ziemniak z ziołowym gzikiem, młode liście sałat z oliwą truflową
sznycel cielęcy po wiedeńsku, ciepła sałatka z młodych ziemniaków, szalotka, kapary, ogórek małosolny, sałaty z cytrusowym sosem winegret
filet z kaczki sous vide, sos demi glace z paloną kawą, puree z selera i białej czekolady z wanilią, chicche groszkowe, kompresowane jabłko
pieczony kurczak supreme z kostką, młode ziemniaki smażone z bekonem i bobem, mini sałata rzymska z gremolatą
burger Qualita: soczysta wołowina, ser Cheddar, pomidory, bekon, ogórek małosolny, sałata, karmelizowana czerwona cebula, frytki belgijskie, sos majonezowo-paprykowy
bajgiel regionalny z szarpanym kurczakiem, ketchup z suski sechlońskiej, ogórek małosolny, krążki cebulowe, sos serowy z papryką
tagliatelle al nero di seppia z krewetkami, cukinia, czosnek, suszony pomidor, pomidor cherry, chili, białe wino
pappardelle z polędwicą wieprzową, kurki w sosie maślanym, rukola, wiśnie, piklowane buraki
pieczony kalafior w paście harissa, wegański jogurt, granat, mięta, kuskus z warzywami
gorący fondant czekoladowy, maliny, lody, jadalna ziemia
rozmarynowa panna cotta, rabarbar sous vide w syropie miętowym
sernik pistacjowy z mascarpone, Oreo, kruszona beza
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij