Tatar wołowy, piklowane grzybki, żelowane żółtko, kiszony ogórek, płatki sera dojrzewającego, rustykalna grzanka.
Krewetki smażone w oliwie, szalotka, czosnek, pomidorki koktajlowe, chili, bagietka korzenna.
Sałatka z grillowanym filetem z kurczaka, plastry wędzonego bekonu, młoda sałata rzymska, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar.
Sałatka z grillowanymi krewetkami z czosnkiem, młoda sałata rzymska, szczypiorek, ser dojrzewający, grzanki, sos Cezar.
Domowy rosoł z kury i pręgi wołowej, mięsne pierożki, mini por, marchewka, pietruszka.
Francuska zupa cebulowa, szarpana wołowina, białe wino, grzanka z serem gorgonzola.
Krem z dyni piżmowej, mleko kokosowe, imbir, grillowane pomidorki cherry, prażone nasiona.
Soczysta wołowina, ser Cheddar, pomidory, bekon, ogórek konserwowy, sałata, frytki (do wyboru stekowe lub z batatów), sos majonezowo-paprykowy.
Komosa ryżowa, czarna i czerwona fasola, wegetariański Cheddar, pomidory, ogórek, sałata, frytki (do wyboru stekowe lub z batatów), sos z papryki i pikantnego ogórka.
Panini z pulled pork, sałata z czerwonej kapusty, cebula, marynowana papryka peperoni, ser mozzarella, frytki stekowe.
Pieczony filet z łososia, esencja z cytrusów i miodu, puree z brokuła i groszku, pieczone bataty, warzywa.
Stek z polędwicy wołowej z grilla, ziołowy sos demi-glace, ziemniaki truflowe, mini warzywa glazurowane w miodzie.
Sznycel wiedeński, sałatka z kwaśnych ziemniaków i piklowanych ogórków, mieszane sałaty z kremem balsamicznym.
Wolno gotowana łopatka wieprzowa, sos barbecue, ziemniaczane moskole, kimchi z kapusty pekińskiej, marchewka, czerwona cebula.
Filet z perliczki sous vide w maśle tymiankowym, risotto z dynią Hokkaido, szafran, kukurydza, bób, szałwia.
Pappardelle z filetem z kaczki, soterowane borowiki, sos demi glace, czerwone wino, świeży tymianek.
Pieczone warzywa z grillowanym serem tofu, bataty, marchewka, seler, pietruszka, czerwony burak, płatki jaglane, orzeszki ziemne.
Gorący suflet czekoladowy, świeże owoce, lody miętowe, ziemia jadalna.
Sernik dyniowy, biała czekolada, mus gruszkowy, crunch czekoladowy.
Korzenny crème brulle, Amaretto, cynamon, migdały.
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij