Śledź, jajko, ogórek kiszony, cebula, musztarda, batat.
Ravioloni, gruszka, kalafior, oliwa czosnkowa.
Rostbef wołowy, podgrzybek, ogórek, cebula, kapar, musztarda Dijon, żółtko, anchois.
Wątróbka cielęca, Prosciutto Crudo, boczniak, antonówka, wiśnia i miód.
Baranina, osypek, śmietana, rydz.
Żurek, kiełbasa, wędzony boczek, ziemniak, jajko.
Borowik, podgrzybek, cebula, makaron grandine.
Czerwona kapusta, śliwka, aronia, śmietana, twaróg.
Ser kozi, burak, pomidor, pesto, olej lniany, suszona gruszka, słonecznik, zielony pieprz.
Boczek wieprzowy, karczoch, marynowana cebyla, papryka, twaróg, chrzan, szczypior, miód.
Sałata rzymska, ser Emilgrana, kurczak, pomidor, anchois, grzanki.
Pappardelle, borowik, podgrzybek, oliwa z oliwek, ser dojrzewający.
Linguine, pancetta, śmietana, białe wino, żółtko, polski ser dojrzewający.
Spaghetti, krewetka, kalmar, mule, białe wino, oliwa, natka pietruszki.
Pierś z kaczki, spatzle, ser Scamorza, kwaszony burak, ocet figowy.
Polędwica wieprzowa, gnocchi, borowik, trufla, śmietana.
Schab z dzika, kiszona kapusta, ziemniak, marchew, seler, czerwona cebula, pomidor, suszona śliwka.
Rolada, białe kluski, czerwona kapusta, wędzony boczek.
Stek wołowy, pieprznik jadalny, brukselka, szalotka, ziemniak, musztarda, chili.
Dorsz, biała kasza gryczana, bryndza podkarpacka, burak, szynka parmeńska, por, ogórek kiszony.
Łosoś, szaprag, groszek cukrowy, seler naciowy, fasolka szparagowa, soliród, piołun, pomidor.
Gnocchi, szpinak, suszony pomidor, oliwa czosnkowa
Wołowina, sałata, pomidor, ser cheddar, pikle, czerwona cebula, bekon, jajko, sos BBQ, frytki.
Keks piernikowy, lody kasztanowe, agrest, miodula.
Sernik, bergamotka, konfitura z jeżyn.
Ciasto francuskie, gruszka, orzech włoski, żurawina, lody kokosowe.
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij