Pakiet zawiera:
- nocleg w komfortowym pokoju,
- świąteczne śniadania w formie bogatego bufetu - Q Hotel słynie ze śniadań wspierajacych zdrowie i współpracuje ze specjalistką ds. świadomego żywienia Eweliną Fabisiak,
- kolacja wigilijna z tradycyjnymi potrawami,
- świąteczna obiadokolacja w hotelowej restauracji Qualita w dniu 25 grudnia,
- słodki bufet z kawą i herbatą dostępny przez cały dzień,
- napój rozgrzewający (lampka grzanego wina lub rozgrzewająca herbata) w lobby barze,
- bezpłatny wstęp do centrum fitness.
Pakiet obowiązuje przy rezerwacji pobytów w okresie od 23 do 28 Grudnia 2025.
Menu świąteczne
Kolacja wigilijna w formie bufetu (24 grudnia w godzinach 17:00-20:00)
- Śledź po kaszubsku z czerwoną cebulą i suszonymi śliwami
- Pieczony schab z marynaty ziołowej z dipem chrzanowym
- Gravlax z łososia z czerwonymi burakami
- Tradycyjna sałatka jarzynowa z piklowanym ogórkiem i groszkiem
- Sałatka z pieczoną wołowiną, rukolą i gruszką, prażonymi orzechami i parmezanem
- Patera tradycyjnych ciast świątecznych
- Kosz pieczywa, masło
- Kompot z suszu
- Barszcz czerwony na kiszonych burakach, uszka z grzybami
- Sandacz po staropolsku w śmietanie z kiszonym ogórkiem
- Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym z rozmarynem
- Pierogi z kapustą i grzybami, omasta z cebuli
- Ziemniaczane rosti z dymką
- Kluski śląskie w sosie z leśnych grzybów
- Kapusta z grzybami i suszonymi śliwami
Obiadokolacja świąteczna w pierwszy dzień Świąt (25 grudnia w godzinach 14:00-17:00)
- Tatar z łososia z suszonym pomidorem, czerwona cebula na grzance
- Indyk pieczony z morelami, orzechami włoskimi i wędzonym bekonem
- Rillettes wieprzowe na chlebie czosnkowym z kiszonym ogórkiem
- Sałatka z tuńczykiem, kolorową papryką, kukurydzą i sosem majonezowym
- Sałatka z wieprzowina i grillowanym halloumi, smażony pak choy z shimeji
- Patera tradycyjnych ciast świątecznych
- Kosz pieczywa, masło
- Kompot z suszu
- Zupa grzybowa na zakwasie z okopowymi warzywami i ziemniakami
- Polędwica z karmazyna atlantyckiego z porami w śmietanie
- Pieczone udka z kaczki z pomarańczami i żurawiną
- Kluseczki Halusky z wędzonym twarogiem i skwarkami
- Kumpir krakowski z czosnkiem i ziołami
- Kaszotto z warzywami i fasolą, suszonym pomidorem i papryką
- Mieszane warzywa rustykalne pieczone w miodzie z tymiankiem




