tost z guacamole i jajkiem oraz tost z guacamole, szynką parmeńską i kaparami
pasta z czarnych oliwek, pasta z kaparów, pasta z suszonych pomidorów, bagietka korzenna
mieszanka sałat, tuńczyk, jajko, zielona fasolka szparagowa, pomidorki cherry, anchois, czerwona cebula, czarne oliwki, sos miodowo-musztardowy, bagietka
mieszanka sałat, grillowany kurczak tandoori, pędy bambusa, granat, orzeszki ziemne, marchew julienne, ogórek, żółte pomidory cherry, grissini, miętowy sos winegret
krewetki, masło, czosnek, natka pietruszki, chili, białe wino, grzanka
propozycja Szefowej Kuchni
warzywa julienne, cebula, czosnek, kapusta włoska, cukinia, cieciorka, szpinak, kukurydza, ziemniaki, pulpa pomidorowa
/ bułka, wołowina, sałata, pikle, sos tysiąca wysp, frytki stekowe
makaron strozzapreti, kurczak, boczniaki, czosnek, cebula, orzeszki pini, Parmezan, śmietana
kotleciki z ciecierzycy, sałatka z rukoli i granatu, dip jogurtowy
komosa ryżowa, biały ryż, cebula, czosnek, pieczarki, borowiki, czerwona kapusta
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!
Jesteś klubowiczem? Rezerwuj pobyt ze zniżką!
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.