Q Hotel Plus Wrocław
Q Hotel Kraków
Q Hotel Plus Kraków
Q Hotel Grand Cru Gdańsk
Q Hotel Plus Katowice

Restauracja Qualita z wyróżnieniem prestiżowego przewodnika Gault&Millau

  1. Odkryj możliwości Q Hotel
  2. Aktualności
  3. Restauracja Qualita z wyróżnieniem prestiżowego przewodnika Gault&Millau
01 lut 2016

Restauracja Qualita z wyróżnieniem prestiżowego przewodnika Gault&Millau

Zlokalizowana w Q Hotel Plus Kraków Restauracja Qualita może poszczycić się nie lada wyróżnieniem – wraz z jej Szefem Kuchni Marcinem Dudkiem otrzymała rekomendację prestiżowego przewodnika Gault&Millau 2016 uzyskując odznaczenie jednej czapki.

Szef Kuchni restauracji Qualita Marcin Dudek może pochwalić się wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Wcześniej był szefem kuchni w hotelu Piast w Krakowie, restauracji Majcher w Zakopanem, na zamku w Niedzicy, przez 12 lat w krakowskim hotelu Holiday Inn, a ostatnio w No Name Luxury Hotel & Spa nieopodal Białki Tatrzańskiej.

W hotelu Q Hotel Plus Kraków Marcin Dudek serwuje dania kuchni europejskiej z wyraźnym wskazaniem na kuchnię śródziemnomorską. Marcin Dudek stawia w menu na tradycyjne polskie dania przygotowywane ze świeżych produktów najlepszej jakości. Produkty te wybierane są bardzo precyzyjnie. Najważniejsze dla Szefa Kuchni jest korzystanie z regionalnych produktów z całej Polski.

 

 

Newsletter

Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij