Q Hotel Plus Wrocław
Q Hotel Kraków
Q Hotel Plus Kraków
Q Hotel Grand Cru Gdańsk
Q Hotel Plus Katowice

Restauracja Qualita z wyróżnieniem prestiżowego przewodnika Gault&Millau

  1. Discover the possibilities of Q Hotel
  2. Restauracja Qualita z wyróżnieniem prestiżowego przewodnika Gault&Millau
01 Feb 2016

Restauracja Qualita z wyróżnieniem prestiżowego przewodnika Gault&Millau

Zlokalizowana w Q Hotel Plus Kraków Restauracja Qualita może poszczycić się nie lada wyróżnieniem – wraz z jej Szefem Kuchni Marcinem Dudkiem otrzymała rekomendację prestiżowego przewodnika Gault&Millau 2016 uzyskując odznaczenie jednej czapki.

Szef Kuchni restauracji Qualita Marcin Dudek może pochwalić się wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej. Wcześniej był szefem kuchni w hotelu Piast w Krakowie, restauracji Majcher w Zakopanem, na zamku w Niedzicy, przez 12 lat w krakowskim hotelu Holiday Inn, a ostatnio w No Name Luxury Hotel & Spa nieopodal Białki Tatrzańskiej.

W hotelu Q Hotel Plus Kraków Marcin Dudek serwuje dania kuchni europejskiej z wyraźnym wskazaniem na kuchnię śródziemnomorską. Marcin Dudek stawia w menu na tradycyjne polskie dania przygotowywane ze świeżych produktów najlepszej jakości. Produkty te wybierane są bardzo precyzyjnie. Najważniejsze dla Szefa Kuchni jest korzystanie z regionalnych produktów z całej Polski.

 

 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay up to date with us!

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close