Najniższa cena Rezerwując bezpośrednio otrzymujesz gwarancję oszczędności
Podobnie jak w latach poprzednich Restauracja Qualita bierze udział w akcji organizowanej przez Slow Food Polska „Gęsina na św. Marcina”. Wydarzenie to promuje zdrowotne oraz smakowe walory gęsiny oraz przywołuje staropolski zwyczaj spożywania tego mięsa. Od 8 listopada do 1 grudnia nasz Szef Kuchni będzie serwował swoje autorskie przepisy na bazie gęsiny. Zapraszamy do rezerwacji stolików i odkrycia tej fuzji smaków.
Danie | Ilość | Cena |
---|---|---|
Pâté z gęsich wątróbek, słona tarta, karmelizowany burak w miodzie, igły sosny, proziaki. | 150 g | 21 PLN |
Bulion z pieczonej gęsi z kluseczkami macowymi z cielęciną. | 250g / 30g | 19 PLN |
Filet z gęsi, sos z derenia, puree z ziemniaków i sera Stary Giewont, pieczone warzywa korzenne. | 300g / 180g | 69 PLN |
Gęsie udo na czarno z sosem korzennym z piernika, kopytka, kapusta w winie. | 450 g | 85 PLN |
Tarta z pieczonej dyni z białą czekoladą, glazurowane jabłko. | 150 g | 19 PLN |
Najniższa cena Rezerwując bezpośrednio otrzymujesz gwarancję oszczędności
Bezpieczeństwo Wszystkie rezerwacje dokonywane przez stronę są w pełni bezpieczne
Dopasowane oferty Tylko na naszej stronie masz dostęp do ofert niedostępnych u pośredników
Zapisz się do newslettera i bądź z nami na bieżąco!