"Wraz z Szefem Kuchni Arkadiuszem Gawronem opracowałam dla Państwa specjalne, lekkie menu. To wsparcie dla Gości, którzy podczas pobytu w Q Hotel muszą szczególnie dbać o swoją dietę. Nasze propozycje oparte są na selekcji oraz optymalnej proporcji zdrowych produktów".
Ewelina Fabisiak
Dietetyk Q Hotel
Danie | Rodzaj | Skład | Ilość | Cena |
---|---|---|---|---|
Sałata jesienna | #vegan #glutenfree | Fasolka szparag, jarmuż, pestki dyni, pomarańcza, grejpfrut, kolendra, sos ziołowy. | 150g | 31,00PLN |
Łosoś jurajski z pieca | #glutenfree #omega3 | Łosoś jurajski, szparag, groszek cukrowy, seler naciowy, fasolka szparagowa, soliród. | 180g /50g /50g | 51,00PLN |
Crumble z rabarbaru i melona pod owsianą kruszonką | #sugarfree #glutenfree | Rabarbar, melon miodowy, płatki owsiane, mięta. | 180g | 22,00PLN |